grafički dizajn

Petra Design

Iza svakog lijepog dizajna stoji priča koju je osmislio grafički dizajner u suradnji sa klijentom. Grafički dizajn obuhvaća osmišljavanje i izradu promocijskih materijala i digitalnih sadržaja s ciljem privlačenja potencijalnih kupaca i stvaranja prepoznatljivog  brenda na tržištu. 

VisitCard_BeautyBySara White-01.png

IZRADA GRAFIČKOG DIZAJNA
LOGOTIPA

Prvi korak u marketinškom smjeru svake firme jeste osmišljavanje imena i izrada logotipa. Logo dizajn je tihi šaptač klijentima o tome koje usluge Vaša firma pruža. U izradi logo znaka je najvažnije voditi se jednostavnošću i prepoznatljivošću. 

IZRADA GRAFIČKOG DIZAJNA
VIZITKI

Drugi korak kada je u pitanju promocijski sadržaj i materijal za firme, jesu vizitke. Nakon što imate izražen logo i vizualni identitet firme, krećemo u izradu vizit karti. Grafički dizajn vizitki bi trebao biti jasno čitljiv, s osnovnim informacijama potrebnim klijentu kako bi Vas poslije kontaktirao i naravno, vizitke moraju biti grafički lijepo dizajnirane.  

VIZITKA.png
sceen2 (1).png
sceen2 (1).png

VIZUALNI DIZAJN
WEB STRANICE

Petra Design je tu da skupa s Vama osmisli i grafički dizajnira Vašu web stranicu koja bi trebala biti spoj lijepoga i korisnoga.  Svaka moderna web stranica ima nekoliko osnoviih karakteristika: 1. vizualni dizajn privlači potencijalnog klijenta, 2. potencijalni klijent na landing page dobiva osnovne potrebne informacije, 3. klijent se jednostavno kreće po web stranici i 4. poželjet će se vratiti! 

GRAFIČKO OBLIKOVANJE I IZRADA
LETAKA

Jedan od najrasprostranjeniji načina promocije poslovanja ili usluga firmi jesu letci. Petra Design u skladu s Vašim CPG-om firme i željama osmišljava i dizajnira letke bilo kojih dimenzija. Grafički dizajn letaka je najviše odvisan od cilja samoga letka i klijentovih želja. 

FLYER_TREPALNICE.png
Dizajn 2.2.png
Dizajn 2.2.png

GRAFIČKI DIZAJN POKLON BONOVA I KARTICA S TERMINIMA

Imate biznis sa stalnim ušterijama koje želite nagraditi ili želite da prestanu zaboravljati na termine? Možda izrada poklon bonova i kartica s terminima nije slaba ideja. Petra Design grafički osmišljava i oblikuje kaertice prema dogovoru i željama - s jednim ciljem - zadovoljstvo stranke!

GRAFIČKI DIZAJN ZA MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Društvene mreže od Facebooka, preko Instagram do LInkedIN-a su postale nezaobilazne platforme na promociju svoga brnda, proizvoda ili usluge svih tipova firmi.  Kako biste imali vizualno lijepo osmišljen sadržaj na društvenim mrežama - trebate grafičkog dizajnera. 

Grafički dizajn Petra Design_Društvene mreže.png

GRAFIČKI DIZAJN  INFOGRAFIKA

Grafički dizajn u svrhu digitalnoga marketinga seže duboko u promociju firme i usluga na virtualnim platformama. Petra Design za Vas osmišljava i dizajnira infografike koje prate dizajn i boje Vaše firme obogaćene elementima našeg stručnog oka. 

Grafički dizajn_Izrada infografika.png
Dizajn 2.2.png
Grafički dizajn_izrada brošura.png

GRAFIČKI DIZAJN BROŠURA I OSTALOG TISKANOG PROMOCIJSKOG MATERIJALA

Svaka ozbiljna firmom barem jednom u povijesti svoga postojanja treba brošuru. Brošure su mali katalogi u kojima firma predstavlja sebe ili neku od svojih usluga ili proizvoda. Potrebno je da brošura bude dizajnirana kako bi što vjernije prikazala željeni sadržaj zapakiran u vizualno savršeno osmišljeno ruho.

Dizajn 2.2.png
Petra Design Grafičko oblikovanje.png

GRAFIČKI DIZAJN  MATERIJALA ZA DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing i grafički dizajn su uhvaćeni u koštac s istim ciljem: predstaviti se na lijepo osmišljen način. Grafički dizajn u ulozi digitalnog marketinga je stup nosivosti njegovog predstavljanja. Svaka firma treba vizualno dobro osmišljen sadržaj za marketing u virtualnim sferama. Petra Design za Vas dizajnira newsletter, oglase, reklame, diagrame, mail signature, bannere,  slideshow, info fotografije i sl..