Jednostavne pozivnice za vjenčanje

Updated: Nov 11, 2021


Što podrazumijeva pojam jednostavne pozivnice za vjenčanje & zašto su postale toliki trend?


Puno puta od budućih mladenki dobijem upit za dizajne i cijenu za jednostavne pozivnice za vjenčanje, ali na kraju razgovora, razmijenih primjeraka pozivnica kakve žele, shvatimo da to nisu jednostavne pozivnice za vjenčanje. Pa što jesu?


Jednostavne pozivnice za vjenčanje kombinacija svečanog fonta, regularnog fonta i cvjetnih elemenata.
Jednostavne pozivnice za vjenčanje - zlatni dizajn

U kolekciji Wedding Petra pozivnica za vjenčanje, jedna od kategorija su jednostavne pozivnice za vjenčanje, druga su cvjetne pozivnice za vjenčanje, a treća elegantne. To ne znači nikako da jednostavne nisu elegantne ili da elegantne nemaju ni malo cvjetnih motiva, ali u daljnjem tekstu ćete saznati bitne razlike.


Jednostavne pozivnice za vjenčanje - uz dodatni geometrijski element zlatnog obruba teksta.
Jednostavne pozivnice za vjenčanje - uz dodatni geometrijski element

Jednostavne pozivnice za vjenčanje su pozivnice sa minimalističkim grafičkim elementima. Na takvim pozivnicama prevladava tekst i jako važnu ulogu ima izbor fonta za jednostavne pozivnice za vjenčanje.

Njihova jednostavnost se temelji na vizualno jako malo boja, skoro pa u većini slučajeva izbora 2 boje, jedna za tekst i druga za grafičke detalje. Pa ćete tako vidjeti da je na jednostavnoj pozivnici za vjenčanje tekst s imenima mladenaca u prvom planu, iste boje kao i ostali tekst pozivnice za vjenčanje, dok je npr. minimalistički vijenac oko imena mladenaca zelene boje.U Wedding Petra ponudi cijena jednostavnih pozivnica za vjenčanje varira od 6,00 do 8,00 HRK, zavisno od količine i izbora kvalitete papira na kojem se tiskaju, te naravno o individualnim paketima.

Jako česti primjer izbora jednostavne pozivnice za vjenčanje je zlatotisak ili rad sa vrućom folijom. Svakako jeftinija i brža varijanta je dizajn već napravljen u bojama zlata i otisnut na papiru.
Dizajn jednostavne pozivnice za vjenčanja se ogleda u igranju kompozicije teksta na papiru. Igra se sa stoji od toga da se imena mladenaca pišu na jednu stranu, detalji vjenčanja na drugu ili sve centrirano, ali sa velikim razlikama u fontovima.Jednostavan dizajn pozivnice za vjenčanje
Jednostavna pozivnica za vjenčanje


Pročitaj: KAKO IZABRATI POZIVNICE ZA VJENČANJE!