S kojim bojama kombinirati Dusty Rose na vjenčanju?!

Updated: Mar 2, 2021


SAZNAJTE: Zašto je prljavo roza toliko popularna boja na vjenčanjima? S kojim se bojama najbolje kombinira? I zašto ćete je i Vi obožavati!


Dekoracija stola za vjenčanje u prljavo roza nijansi

Boje su snažno komunikacijsko sredstvo koje utječe na naše raspoloženje i emocije, kako i na način na koji doživljavamo jedni druge. Topli spektar boja, ako se dobro skombinira može probuditi ugodu, toplinu, osjećaj nježnosti. Nijanse roza boje same po sebi su zaigrane, romantične, ženstvene i osjećajne. Zato su vrlo često nijanse roza boje izbor na vjenčanjima.

Prljavo roza je intenzivno romantična i sofisticirana boja koja dopunjuje mnoge različite boje i idealna je kao opcija za shemu boja na Vašeg vjenčanju.

Dusty Rose

Jedna od nijansi roza boje i vrlo popularna Prljavo roza. Prljavo roza boja je mješavina ružičaste i ljubičaste boje, manje blistava od ostalih roza nijansi, ali mistično kombinirana tako da daje bogatu notu elegancije i pritajite mističnosti. Može biti nostalgična, ali najčešće je povezana sa ljubavlju i romantikom.


Prljavo roza se može lijepo udružiti s drugim neutralnim tonovima ali i onim jarkim, poput Burgundy ili Navy Blue. Savršen je izbor i za zlatne nijanse koje se žele stvoriti dekoracijom na vjenčanju i za one koji preferiraju srebrnu notu dekorativnog sjaja.

Dusty Rose - savršena boja za prizivanje osjećaja čarolije i romantike! Nadahnjuje strast i stvara romantični ugođaj.

Dusty Rose & Burgundy


Burgundy simbolizira ambiciju, bogatstvo i moć, te je čest izbor pri dekoraciji kuća plemićkih obitelji.

Dobro se slaže sa sivim nijansama, poput svijetlo sive ili ugljeno sive. Također se lijepo slaže s tirkiznom, zlatno žutom i prljavo roza bojom.Savršen je izbor za jesenko-zimska vjenčanja, jer unosi toplinu u dekorativne elemente i stvara toplo i moćno emocionalno okolje, ne remeteći romantičnu notu vjenčanja. Ako se kombinira sa prljavo roza bojom treba paziti da prljavo roza ipak dominira u kvantiteti dekorativnih elemenata, jer je Burgundy moćnija u svojoj pojavi, pa bi lako, ukoliko se pretjera , mogla imati suprotan učinak.

Sofisticiranija i ozbiljnija od prave crvene boje, Burgundy je boja nadahnuta vinom iz istoimene regije u Francuskoj.

Kombinacija Dusty Rose & Burgundy se odlično nadopunjuje sa osnovnom bijelom bojom ili ako želite dodati notu glamura, izaberite zlatne dekorativne predmete koji će napraviti pravo bogatstvo na sitnicama.


Dusty Rose & Gold


Zlatna boja je boja luksuza, postignuća, trijumfa i uspjeha. Simbol je kraljevskog raskoši, bogatstva, moći i novca.

Budući da je zlatna boja nijansa žute i narančaste, dobro se saže s prirodnim bojama poput zelene i plave, a ako ga ukrasite sa crnim, povećavate dozu luksuza. Zlatna boja kombinirana s prljavo roza bojom naglašava njenu romantičnost pretvarajući je u bogatu vibraciju emocija.

Zlatna boja je čest izbor dekoracije na vjenčanjima, jer je simbol prosperiteta, bogatstva i dobrog zdravlja.

Vjeruje se da osobe koje biraju ovu boju očekuje bogata budućnost i da su optimističnog duha.

Zlatna boja se povezuje i sa božanstvom koje je direktno povezano sa suncem, koje je zlatne boje!


Pogledajte našu ponudu pozivnica za vjenčanje

u Dusty Rose nijansama!Dusty Rose & Navy Blue


Tamnoplava je prilično svestrana boja koja se na vjenčanju može izvrsno kombinirati s različitim nijansama, od zelene, bijele, sive, prljavo roza, zlatne, srebrne pa sve do žute.

Navy Blue je čest izbor boje za mladoženjino odijelo čiju pojavu nadopunjuje prljavo roza ili bijeli rever!

Tamnoplava boja na vjenčanjima je svakako preporučljiva za ljubitelje vodenih površina, jer ta poja podsjeća na duboki, plavi ocean. Ili za ljubitelje svemira, čija mističnost može biti Vaša vodilja za dekoraciju svoga savršenog dana.


Dusty Rose & Greenery


Kao i u prirodi, jedna od najboljih boja za kombiniranje roza nijansi je zelena nijansa. Šumsko zelena je umirujuća boja koja odiše prirodom i prirodnim elementima. Povezana je s okolišam, a omiljena u kombinaciji božićnih dekoracija i dekoracija za vjenčanje na otvorenome.


Greenery je izvrstan izbor za vjenčanje kojem se želi dodati nota prirodnoga i jednostavnog, a ipak očaravajućeg stila. Zadnjih godina je izričito popularan i moderan. Zelenilo sa različitim varijantama cvijeća, na Vašem će vjenčanju izgledati fenomenalno.


U ponudi je sve više i pozivnica za vjenčanje Greenery stila i cijelih kompleta tiskanih kartica s kojima će dekoracija stolova za vjenčanje odisati raskošnom prirodom.

Šumska zeleno i prljavo roza – bujan stil vašega vjenčanja!

Greneery stil koristi sve prirodno i lijepo lišće, kao što su paprat, lavanda, kadulja, bršljan, ružmarin, eukaliptus, kožni list, šimšir i razne druge ukrasne trave.

Lišće je jednako poželjno kao i cvijeće kako bi vjenčani dekor dobio notu romantičnosti, svježeg jedinstvenog stila, možda boho ili rustikalnu tematiku.


Pogledajte Greenery Pozivnice za vjenčanje!Dusty Rose & Silver