Povrat & Zamjena

Jamčimo vam 14-dnevni rok za povrat kupljene robe.

U skladu s odredbama 43.č. Zakona o zaštiti kupaca (ZvPot), kupac ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana od primitka robe da odustaje od narudžbe, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Pošaljite odustanak od narudžbe na e-adresu: petra@weddingpetra.com

 

Nakon slanja povlačenja iz narudžbe pošiljku morate vratiti u roku od 30 dana od poruke poslane na adresu: Mali Divovi s.p., Petra Pristovnik, Zgornja Bistrica 21 A, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija

Kupcu se naplaćuje trošak poštarine za povrat robe.

Po povratku proizvodi moraju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnom pakiranju sa svom priloženom dokumentacijom! Ako roba nije uništena, pokvarena, izgubljena ili je njena količina smanjena bez krivnje kupca. Kao davatelj usluga nismo obvezni prihvaćati otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne udovoljavaju općim uvjetima.

 

Nakon primitka vraćene robe koja udovoljava našim standardima, vraćamo kupnju povratnim prijenosom. Pri vraćanju robe kupac treba priložiti račun, svoje osobne podatke i transakcijski račun na koji želi da mu se vrati kupnja.

 

ŠTO ZNAČI KORIŠTENI, OŠTETENI PROIZVOD I U IZVORNOJ AMBALAŽI U POVRATU?

Proizvod koji vraćate mora biti u savršenom stanju kako bi bio pogodan za slanje novom kupcu. Bez mrlja, ogrebotina, zgužvanih rubova ... Trebao bi biti u istom stanju u kojem ste ga dobili.

 

POVRATAK ILI ZAMJENA PROIZVODA U SLUČAJU OŠTEĆENJA?

Jamčimo isporuku proizvoda u savršenom stanju. U slučaju oštećenja tijekom isporuke, odmah nas kontaktirajte na e-adresu: petra@weddingpetra.com. Dogovorit ćemo se o najbržem mogućem rješenju da primite cjelovit proizvod ili ćemo organizirati povrat novca ako utvrdite da vam proizvod ne odgovara. U slučaju oštećenja paketa, priložite fotografije kao dokaz koji morate dostaviti, inače povrat pod „oštećeno tijekom isporuke“ nije moguć. Savjetujemo Vam da slike napravite odmah po primitku narudžbe.

 

 

ZAMJENA  PROIZVODA

Kupljeni proizvodi mogu se zamijeniti za drugu stavku. U ovom slučaju, sve troškove otpreme snosi kupac. Vraćeni proizvod mora biti neiskorišten, neoštećen i u originalnom pakiranju. Pošaljite artikl kojim želite zamijeniti naručeni proizvod na petra@weddingpetra.com i dogovorit ćemo zamjenu.

 

KADA ZAMJENA I POVRAT NISU MOGUĆI?

Nije moguće zamijeniti korišten ili Vašom krivnjom oštećen proizvod (prilikom otvaranja npr.).

 

Svi navedeni uvjeti povratka i zamjene se odnose na kupnju ne-personaliziranih proizvoda. Personalizirani proizvodi: pozivnice za vjenčanje i sav ostali tiskani materijal za vjenčanje (brojevi stolova, kartice s imenima, zahvalnice za vjenčanje, brojevi stolova, tabla dobrodošlice…), personalizirani posteri za dječje sobe, kartice Hoćeš li mi biti kuma, Hoćeš li mi biti kum i ostali personalizirani pokloni – ne ulaze u uvjete povratka i zamijene. Navedene proizvode NIJE MOGUĆE vratiti ili zamijeniti.